pantopon

Käyttää Pantopon

Opium valmisteita käytetään yhdessä muiden toimenpiteiden vaikean ripulin. Nämä lääkkeet kuuluvat lääkeryhmään huumeita. Jos liikaa huume on otettu, se voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia kun lopetat lääkkeen.

Ennen Pantopon

Opium valmisteet ovat saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Hengitysvaikeuksia voi olla erityisen todennäköisesti esiintyy alle 2-vuotiailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin aikuiset vaikutuksille oopiumin valmisteluja.

Hengitysvaikeuksia voi olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille oopiumin valmisteluja.

Opium valmisteita ei ole tutkittu raskaana olevilla naisilla. Kuitenkin morfiini (näissä lääkkeet) on aiheuttanut sikiövaurioita eläimille, kun annetaan hyvin suurina annoksina.

Säännöllinen käyttö oopiumin valmisteita raskauden aikana voi aiheuttaa sikiön tulla riippuvaiseksi lääkkeestä. Tämä voi johtaa peruuttamiseen sivuvaikutuksia vastasyntyneelle. Myös nämä lääkkeet saattavat aiheuttaa hengitysvaikeuksia vastasyntyneen vauvan, varsinkin jos ne otetaan juuri ennen toimitusta.

Opium valmisteita ei ole raportoitu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

Oikea käyttö Pantopon

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tämä lääke on otettava suun vaikka se tulee tiputin pullon. Summa kannattaa ottaa mitataan erityisellä tiputin varustettu reseptiä ja laimennetaan vedellä juuri ennen kuin otat jokaisen annoksen. Tämä aiheuttaa lääkkeen kääntymään maitomainen väri, mutta se toimii silti.

Jos resepti ei tulla tiputin pullon ja suunnat pullon sanoa rupee teelusikallinen, ei ole tarpeen laimentaa ennen käyttöä.

Jos tätä lääkettä häiritsevät vatsaa, lääkäri ehkä voit ottaa sen ruoan kanssa.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää pienille lapsille ja iäkkäillä potilailla, jotka ovat erityisen herkkiä vaikutuksille oopiumin valmisteluja. Jos liian paljon tekemistä, tämä lääke voi tulla tottumusta (aiheuttaa psyykkistä tai fyysistä riippuvuutta) tai johtaa ongelmiin, koska yliannostukseen.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Pidä säiliö lääkkeen tiiviisti suljettuna estämään alkoholin haihtumisen ja lääkettä tulossa vahvempia.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos ripuli ei pysähdy jälkeen 1 tai 2 päivää tai jos kuumetta.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai muita huumausaineita, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hammaslääkärin anestesia . Älä juo alkoholijuomia, ja tarkistaa lääkäriltä ennen jotakin edellä lueteltujen lääkkeiden, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta, sekavaksi, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka ottaa nukkumaan mennessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai vähemmän hälytys johtuvat. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa olla erityisen todennäköistä, kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Jos tunnet hyvin huimausta, sekavaksi, tai heikko tämän lääkkeen ottamisen jälkeen, makuulla jonkin aikaa voi auttaa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Pantopon

Jos olet ottanut lääkettä säännöllisesti useita viikkoja tai enemmän, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytössä ennen lopettamista kokonaan, vähentää mahdollisuutta peruuttamisen sivuvaikutuksia.

Jos uskot tai joku muu on saattanut ottanut yliannoksen, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen tätä lääkettä tai ottamalla alkoholin tai muiden keskushermostoa lamaavien tällä lääkkeellä voi johtaa tajuttomuuteen ja mahdollisesti kuolemaan. Yliannostuksen kouristukset (kohtaukset), sekavuus, vakava hermostuneisuus tai levottomuus, vaikea huimaus, vaikea uneliaisuus, hidas tai epäsäännöllinen hengitys, ja vakava heikkous.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Myös tarkistaa lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ovat vakavia ja äkillisesti, sillä ne voivat osoittaa ankarampaa ja vaarallinen ongelma suoliston

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat lääkkeen, kehosi voi tarvitsevat aikaa sopeutua. Aika, tämä vie riippuu määrä lääkettä käytit ja kuinka kauan olet käyttänyt sitä. Tänä ajan tarkista lääkäriltä, ​​jos huomaat jonkin seuraavista haittavaikutuksista

Pantopon Side Effects

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.