perflutreenikaasua lipidejä microsphere laskimoon

Terapeuttinen luokka: Radiologiset ionittomien Contrast Media

Käyttää Perflutreenin lipidejä microsphere

Perflutreeniosa lipidipartikkelia valmiste sisältää hyvin pieniä kaasutäytteisestä lipidipartikkelia jotka heijastavat ääniaaltoja ja auttaa luomaan paremman kuvan. Lipidi mikropallo valmiste annetaan injektiona laskimoon ennen ultraäänen avulla selvittää ongelmia sydämen.

perflutreenikaasua lipidien mikropallokoostu- on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin kanssa erikoiskoulutus ultraääni menettelyissä.

Päättäessään käyttää diagnostista testiä, kaikki mahdolliset testi on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Myös muut asiat voivat vaikuttaa testituloksiin. Tässä testissä seuraavaa tulisi harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio perflutreeni lipidejä microsphere tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille perflutreenin lipidien microsphere injektio lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta perflutreenin lipidien microsphere injektio vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen perflutreenikaasua lipidejä microsphere

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tämän diagnostinen testi, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Vastaanottaminen tämä diagnostinen testi on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla käyttämättä tätä diagnostista testiä tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Vastaanottaminen tämä diagnostinen testi on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön tämän diagnostisen testin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle perflutreeni lipidejä microsphere. perflutreenikaasua lipidejä mikropallokoostumukset annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon ennen ultraääni.

Lääkäri voi olla erityisiä ohjeita teille valmisteltaessa testi. Jos et ymmärrä ohjeita saat tai jos et ole saanut sellaista ohjeita, tarkistaa lääkäriltä etukäteen.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä hyvin tarkasti, kun saat perflutreenikaasua lipidejä microsphere. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

perflutreenikaasua lipidejä microsphere voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun saatuaan perflutreenikaasua lipidien microsphere.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rintakipu, nopea, hidas, jytinä, tai epäsäännöllinen syke, huimaus, huimaus, tai pyörtyminen, hengenahdistus, tai levoton hengitys. Nämä voivat olla oireita sydän- tai keuhko-ongelmia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Oikea käyttö perflutreeni lipidejä microsphere

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ekokardiografia Definity, Optison perflutreenia

 tai mennä liittyä perflutreenipitoisuuden tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Perflutreenin lipidejä microsphere

perflutreenikaasua lipidejä microsphere Side Effects

perflutreenikaasua