pexeva

Masennuslääkkeet voivat lisätä riskiä itsemurha-ajatusten ja käyttäytymisen lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla, joilla oli masennustila ja muita psyykkisiä häiriöitä. Tämä riski ei havaittu potilaat yli 24 vuotta, ja riski pieneni potilailla 65-vuotiaita. Tiiviisti kaiken ikäisten potilaiden kliinisen tilan huononemisen ja itsemurha ajatuksia ja käyttäytymistä. Paroksetiinihydroklorin ei ole hyväksytty käytettäväksi lapsipotilailla

Masennuslääkkeet lisäävät itsemurha-ajatuksia ja käyttäytymistä .. On suurentunut lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla lyhyen aikavälin tutkimuksia masennustila ja muita psyykkisiä häiriöitä. Lyhytaikaiset tutkimukset eivät osoittavat kasvua riski itsetuhoisuuden masennuslääkkeiden verrattuna lumelääkkeeseen aikuisilla yli ikä 24, ja siellä oli vähennä riskiä masennuslääkkeiden verrattuna lumelääkkeeseen aikuisilla vuotiaita 65 tai vanhempi. Tämä riski on tasapainotettu kliininen tarve. Seurata potilaita tarkasti kliinisen tilan huononemisen, suicidality tai outoon käytökseen. Perheet ja huoltajille tulee kertoa, että tarvitaan tiivistä havainnointia ja viestintä lääkemääräyksen. Ei hyväksytty käytettäväksi lapsipotilaille.

Käyttää Pexeva

Terapeuttinen luokka: Masennuslääke

Farmakologiset Luokka: serotoniinin takaisinoton estäjä

Paroksetiini kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI). Näitä lääkkeitä oletetaan toimivan lisäämällä aktiivisuutta kemikaali nimeltään serotoniinin määrää aivoissa.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Pexeva

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille paroksetiinia lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Käyttö Brisdelle ™ ei ole tarkoitettu lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta paroksetiinia vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä lääkkeen vaikutuksille kuin nuoremmilla aikuisilla, ja ovat todennäköisesti olla hyponatremia (alhainen veren natriumpitoisuus), mikä saattaa edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla paroksetiinia.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät paroksetiini. Se ei voi olla nimenomaan Pexeva. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti hyötyä ehdon mahdollisimman paljon. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Seuraa ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Paroksetiini voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Voit joutua ottamaan paroksetiini kuukauden tai kauemmin, ennen kuin alkaa tuntea paremmin.

Jos otat oraalisuspensiota, ravista pulloa hyvin ennen annoksen ottamista. Käytä pientä mittakuppia tai mittalusikka mitata kunkin annoksen. Teelusikallinen ja ruokalusikallista, joita käytetään palvelevat ja syövät ruokaa ei mitata tarkat määrät.

Tabletti niellään tai laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Oikea käyttö paroksetiinin

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja sallia muutoksia annosta ja vähentää sivuvaikutuksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Pexeva

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä ota paroksetiini kanssa monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä (esim isokarboksatsidi [Marplan®], linetsolidi [Zyvox®], metyleenisininen injektio, feneltsiini [Nardil®], selegiliini [Eldepryl®], tranyylisypromiini [Parnate®]). Älä aloita paroksetiinihoidon aikana 2 viikon kuluttua lopettamisen MAO-estäjän ja odottaa 2 viikkoa lopettamisen jälkeen paroksetiini, ennen kuin aloitat MAO-estäjän. Jos otat niitä yhdessä tai eivät odota 2 viikkoa, voi kehittyä sekavuus, agitaatio, levottomuus, maha- tai suolisto-oireita, äkillinen kuume, erittäin korkea verenpaine tai vakava kouristukset.

Älä ota pimotsidi (Orap®) tai tioridatsiini (Mellaril®) Kun lääkkeen ottamisen. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa erittäin vakavia sydänoireita.

Paroksetiini voi aiheuttaa vakavan sairaus nimeltä serotoniinioireyhtymä jos yhdessä joidenkin lääkkeiden. Älä käytä paroksetiini kanssa buspironi (BUSPARR), fentanyyli (Abstral®, Duragesic®), litium (Eskalith®, Lithobid®), tryptofaani, mäkikuisma, tai kipua tai migreeniä lääkkeet (esim ritsatriptaanin, sumatriptaanin, tramadoli , Frova®, Imitrex®, Maxalt®, Relpax®, Ultram®, Zomig®). Tarkista lääkäriltä ennen muita lääkkeitä paroksetiinia.

Tämä lääke saattaa vähentää määrää siittiöiden miehiä ja vaikuttaa niiden kykyyn saada lapsia. Jos aiot olla lapsia, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkkeen käyttöä.

Paroksetiini voi aiheuttaa nuorten ja nuorten aikuisten puhallettava, ärtyneisyys, tai näyttää muita epänormaaleja käyttäytymismalleja. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut. Jotkut saattavat olla univaikeuksia, pahastua helposti, on iso energiankulutuksen kasvusta, tai alkaa toimia holtiton. Jos sinä tai hoitaja huomaa mitään näistä ei-toivottuja vaikutuksia, kerro heti lääkärille. Anna lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on kaksisuuntainen mielialahäiriö (maanis-depressiivinen) tai on yrittänyt itsemurhaa.

Älä yhtäkkiä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä vähentää mahdollisuus ottaa vieroitusoireita, kuten levottomuutta, hengitysvaikeuksia, rintakipua, sekavuus, ripuli, huimausta tai nopea syke, päänsärky, lisääntynyt hikoilu, lihaskipu, pahoinvointi, levottomuus, nuha, ongelmia univaikeudet, vapina tai vapina, epätavallinen väsymys tai heikkous, näköhäiriöt, tai oksentelua.

Pexeva Side Effects

Pexeva (paroksetiini)

Tarkista lääkäriltä heti, jos saat seuraavia oireita ensimmäisten viikkojen paroksetiinihoito: kyvyttömyys istua paikallaan, pitää liikkua, tai levottomuus.

Alkoholin käyttöä ei suositella potilaille, jotka käyttävät paroksetiinia.

Paroksetiini voi aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi tai olla näön hämärtyminen. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana eikä pysty näkemään selvästi.

Hyponatremia (alhainen veren natriumpitoisuus) saattaa esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet sekavuus, keskittymisvaikeudet, päänsärky, muistihäiriöt, heikkous, ja horjumista.

Tämä lääke saattaa lisätä verenvuodon ongelmia. Varmista, että lääkäri tietää, jos käytät myös muita lääkkeitä, jotka ohentavat verta, kuten aspiriinia, steroidiset tulehduslääkkeet, jota kutsutaan myös tulehduskipulääkkeiden (esim diklofenaakki, ibuprofeeni, naprokseeni, Advil®, Aleve®, Celebrex®, Voltaren®), tai varfariinin (Coumadin®, Jantoven®).

Tämä lääke saattaa lisätä luunmurtumien. Kerro lääkärille, jos sinulla on selittämättömiä luukipu, arkuus, turvotus, tai mustelmia. Myös kysy lääkäriltäsi tapaa pitää luut vahvoina auttaa estämään murtumia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ahdistus Xanax, Lexapro, Cymbalta, alpratsolaami, atenololi, loratsepaami

Masennus Xanax, tratsodoni, sitalopraami, sertraliini, Zoloft, Lexapro

Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö lexapro, Cymbalta, essitalopraami, venlafaksiini, duloksetiini, paroksetiini

Sosiaalinen ahdistuneisuushäiriö sertraliini, Zoloft, venlafaksiini, paroksetiini, Paxil, Effexor XR