pihlaja: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Arbre aux Grives, Corbier d’Europe, Eberesche, Ebereschenbeeren, Euroopan Mountain-Ash, Pyrus aucuparia, Quickbeam, Rowan Tree, Serbal de los Cazadores, sorbien Apple, Sorbi Acupariae Fructus, Sorbier d’Europe, Sorbier des Oiseaux, Sorbier des Oise ..; Kaikki nimet Arbre aux Grives, Corbier d’Europe, Eberesche, Ebereschenbeeren, Euroopan Mountain-Ash, Pyrus aucuparia, Quickbeam, Rowan Tree, Serbal de los Cazadores, sorbien Apple, Sorbi Acupariae Fructus, Sorbier d’Europe, Sorbier des Oiseaux, Sorbier des Oiseleurs, Sorbier des Oiseliers, Sorbier Sauvage, kotipihlaja, Witchen; Piilota nimet

Mountain ash on kasvi. Ihmiset käyttävät marjoja tehdä lääkettä. Marjoja voidaan käyttää tuoreet, kuivatut tai keitetyt ja sitten kuivataan; Ihmiset ottavat pihlaja hoitoon munuaissairaus, diabetes, niveltulehdus, alhainen C-vitamiini (C-vitamiinin puutos), ripuli, ja kuukautiskierron ongelmia. He myös ottavat sen vähentämiseksi turvotusta (tulehdusta) kudosten että linja nenän, kurkun, suun (limakalvoille) ja turvotusta muissa elimistön osissa. Jotkut ihmiset ottavat pihlaja hoitoon keuhkosairaus, erityisesti olosuhteissa, jotka aiheuttavat kuumetta; Muita käyttötapoja ovat korjaamalla miten keho käsittelee virtsahapon, â € śpurifying verta, â € T- ja lisäämällä aineenvaihduntaa; Teollisuudessa, pihlaja käytetään ainesosana marmeladi, haudutettua hedelmiä, mehua, likööriä, etikka, ja tee seokset.

Pihlaja marjat sisältävät monia kemikaaleja, kuten C-vitamiinia ei ole tarpeeksi tietoa tietää, miten se voisi sopia ehdot, jotka ihmiset käyttävät sitä.

Riittämätön Evidence fo; Munuaissairaudet; Diabetes; Niveltulehdus; Turvotus (tulehdus); Alhainen C-vitamiini (C-vitamiinin puutos); â € śPurifying blood.â €; Kuukautisvaivat; Ripuli; Keuhkosairaus; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta pihlaja näihin käyttötarkoituksiin.

Tuoreet pihlaja marjat eivät ole turvallisia. Suuret määrät voivat aiheuttaa vatsan ärsytystä ja kipua, oksentelua, queasiness, ripuli, munuaisvaurioita, ja muita sivuvaikutuksia; Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos kuivattu tai keitetyt marjat ovat turvallisia; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: On vaarallista käyttää suuria määriä makeaa pihlaja marjat. Ei tiedetä tarpeeksi turvallisuudesta kuivatut tai keitetyt marjoja. Pysy turvallisella puolella ja välttää minkään pihlaja tuotetta kunnes tiedetään enemmän.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa pihlaja vuorovaikutukset

Sopiva annos pihlaja riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia pihlaja. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Blumenthal M, toim. The Complete German komissio E monografioiden: Terapeuttinen opas rohdosvalmisteita. Trans. S. Klein. Boston, MA: kasvitieteellinen neuvosto, 1998.

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus