pioglitatsoni ja glimepiridi

Pioglitatsonihydrokloridi, osa glimepiridin / pioglitatsonihydrokloridi, saattaa aiheuttaa tai pahentaa sydämen vajaatoimintaa, seurata potilaita merkkejä ja sydämen vajaatoiminnan oireita aloittamisen jälkeen tai annoksen lisäyksen. Jos sydämen vajaatoiminta kehittyy, hoitaa nykyisten standardien mukaan hoidon. Mieti lopettamisen tai annoksen pienentämisen. Glimepiridi / pioglitatsonihydrokloridin ei suositella potilaille, joilla on oireinen sydämen vajaatoiminta ja on vasta perustettu NYHA-luokka III tai IV sydämen vajaatoiminta.

Käyttää pioglitatsonin ja glimepiridin

Terapeuttinen luokka: Diabeteslääkkeet

Kemiallinen luokka: 2nd Generation sulfonyyliurean

Pioglitatsoni auttaa elimistöä käyttämään insuliinia paremmin. Glimepiridi stimuloi insuliinin vapautumista haiman jotka auttavat kehoa puolestaan ​​ruoka energiaa.

pioglitatsoni ja glimepiridi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Pioglitatsonilla ja glimepiridi, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio pioglitatsonin ja glimepiridin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille pioglitatsonin ja glimepiridin yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen pioglitatsonin ja glimepiridin

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä pioglitatsonin ja glimepiridin yhdistelmä vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin hypoglykemia ja ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista pioglitatsonin ja glimepiridin yhdistelmä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät pioglitatsonin ja glimepiridin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä pioglitatsonin ja glimepiridin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä pioglitatsonin ja glimepiridin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö pioglitatsonin ja glimepiridin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota pioglitatsonin ja glimepiridin vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

pioglitatsoni ja glimepiridi pitäisi mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Noudata tarkoin erikoisruokavaliota lääkärisi antoi sinulle. Tämä on tärkein osa ohjauksessa.Käyttövivuston diabetes ja auttaa lääke toimii oikein. Myös käyttää säännöllisesti ja testi verensokerin tai virtsaan suunnattu.

pioglitatsonin ja glimepiridin tulisi ottaa ensimmäinen ateria.

Jos käytät kolesevelaamia, ota se vähintään 4 tuntia sen jälkeen kun Duetact ™.

Annos pioglitatsonin ja glimepiridin on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä annokset pioglitatsonin ja glimepiridin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää pioglitatsonin ja glimepiridin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö pioglitatsonin ja glimepiridin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että pioglitatsonin ja glimepiridin toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tietyt naiset voivat olla suurentunut riski raskauden ottaen pioglitatsonin ja glimepiridin. Jos sinulla oli ongelmia ovulaation ja muuttua epäsäännöllisiksi menneisyydessä, pioglitatsoni ja glimepiridi voi aiheuttaa ovulaatio. Tämä voi lisätä mahdollisuus tulla raskaaksi. Jos olet nainen hedelmällisessä iässä, sinun tulee keskustella syntyvyyden vaihtoehdoista lääkärisi kanssa.

Tarkista lääkäriltä heti, jos alkaa ottaa rintakipu, hengenahdistus, liiallinen käsien, ranne, nilkkojen tai jalkojen tai jos olet nopeasti lihoo. Nämä voivat olla oireita vakava sydänsairaus.

pioglitatsoni ja glimepiridi voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksian vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään, vinkuva hengitys, tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat muuttaa värin iho kasvoissa, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotusta silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä haittavaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Jos sinulla on vatsaontelon tai vatsakipu, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon, tarkistaa lääkäriltä heti. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tarkista lääkäriltä heti, jos näön hämärtyminen, näön heikkeneminen, tai minkä tahansa muun näkökannan muutos tapahtuu, kun käytät pioglitatsonin ja glimepiridin. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

pioglitatsoni ja glimepiridi voi lisätä riskiä luun murtumia naisilla. Kysy lääkäriltäsi tapaa pitää luut vahvoina auttaa estämään murtumia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen pioglitatsonin ja glimepiridin

pioglitatsoni ja glimepiridi saattaa lisätä riskiä virtsarakon syöpään, jos sitä otetaan yli 12 kuukautta. Kerro lääkärille heti, jos olet verta virtsassa, usein, voimakas, tai lisääntynyt virtsaamistarve, kivulias virtsaaminen, tai selkä, alavatsan tai vatsaan.

pioglitatsoni ja glimepiridi voi ihosi herkempiä auringonvalolle. Käytä aurinkovoidetta, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia.

On erittäin tärkeää ottaa huomioon noudata ohjeita lääkäriltä

pioglitatsoni ja glimepiridi voi aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri). Alhainen verensokeri voi myös ilmetä, jos viivyttää tai menetä aterian tai välipalan, liikut tavallista enemmän, juoda alkoholia, tai ei voi syödä, koska pahoinvointia tai oksentelua. Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen niiden johtaa tajuttomuuteen (ohimennen). Eri ihmiset tuntevat erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit joka oireita matalan verensokerin sinun on yleensä niin, että voit käsitellä sitä nopeasti.

Hyperglykemia (korkea verensokeri) voi ilmetä, jos et ota tarpeeksi tai ohittaa annoksen lääkettä, syödä liikaa tai eivät noudata Ateriasuunnitelman on kuumetta tai infektio, tai eivät käytä yhtä paljon kuin tavallisesti.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

pioglitatsoni ja glimepiridi Side Effects

glimepiridin / pioglitatsonia

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Diabetes, tyyppi 2 metformiini, aspartinsuliini, glipitsidi, Januvia, glimepiridi, Victoza, Lantus, glyburide, pioglitatsoni, Invokana, Tradjenta, Glucophage, Janumet, Actos, Levemirin Novolog, Humalog, Amaryl, Farxiga, Onglyza, Welchol, Glucotrol, Trulicity sitagliptiini Bydureon