pirbuterolia (hengitysteitse) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tai lapsesi edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja tarkistaa mahdolliset toivottuja vaikutuksia aiheuttamia lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa bronkospasmia, joka voi olla hengenvaarallinen. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on yskää, hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta tai hengityksen vinkumista.

Tarkista lääkäriltä kerralla, jos hengitysvaikeudet jatkuu käyttäen lääkeannoksen tai jos vointisi huononee.

Saatat myös ottamalla tulehduslääke (esim kortikosteroidit) astma yhdessä tämän lääkkeen. Älä lopeta tulehduslääke vaikka astma tuntuu paremmalta, ellet käsketään tekemään niin lääkäri.

Hypokalemia saattaa ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi seuraavista oireista: kouristukset, vähentynyt virtsan, suun kuivuminen, lisääntynyt jano, epäsäännöllinen syke, ruokahaluttomuus, mielialan muutokset, lihaskipu tai krampit, pahoinvointia tai oksentelua, puutuminen tai pistely käsissä, jaloissa tai huulien, hengenahdistusta tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeen kysymättä ensin lääkärin kanssa.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, ja kasviperäisten tai vitamiineja.