piroksikaami (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi jatkaa sen käyttöä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi nostaa riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää henkilöillä, jotka jo sydänsairaus. Ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkettä pitkään voi olla suurempi riski. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on rintakipua tai epämukavuutta, pahoinvointia tai oksentelua, kipua tai epämukavuutta käsivarsissa, leuan, selkä tai niska, hengenahdistus, epäselvä puhe, tai heikkous.

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa vatsassa tai suolistossa. Nämä ongelmat voivat tapahtua ilman varoitusta merkkejä. Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on ollut mahahaava aikaisemmin, jos poltat tai alkoholia säännöllisesti, ovat yli 60-vuotiaita, ovat huonossa kunnossa, tai käyttämällä tiettyjä muita lääkkeitä (kuten steroidi tai verenohennuslääkettä) .

Eräitä mahdollisia varoitusmerkeistä vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat ilmetä tämän lääkkeen kanssa voi sisältää musta, tervainen ulosteet, heikentynyt virtsaaminen, vaikeaa vatsakipua, ihottuma, kasvojen turvotus, sormet, jalat tai sääret, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat , epätavallinen painonnousu, oksentelu veren tai materiaalia, joka näyttää kahvinporot, tai ihon tai silmien keltaisuus. Myös merkkejä vakavista sydämen ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi rintakipua, puristava tunne rinnassa, nopea tai epäsäännöllinen syke, epätavallinen punoitus tai lämpöä ihon, heikkous, tai slurring puheen. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat mitään näistä varoitusmerkeistä.

Tämä lääke saattaa myös aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Vaikka tämä on harvinaista, se voi esiintyä useammin potilailla, jotka ovat allergisia aspiriinia tai jollekin steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat muuttaa värin iho kasvoissa, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotusta silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä vaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät tätä lääkettä.

On tärkeää kertoa lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta ennen lääkkeen käyttöä. Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä aikana jälkimmäinen osa raskauden, ellei lääkäri määrää.

Tämä lääke voi aiheuttaa viivettä ovulaation naisille ja saattaa vaikuttaa niiden mahdollisuuksiin hankkia lapsia. Jos aiot olla lapsia, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkkeen käyttöä.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai sen jälkeen hoidon. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset, kerro lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Se voi olla tarpeen voit lopettaa hoidon hetkeksi tai vaihtaa eri tulehduskipulääkkeet ennen menettelyn.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.