prasugreeli

Prasugreeli voi aiheuttaa merkittävää, jopa kuolemaan johtavia verenvuotoa potilaalla on aktiivinen patologinen verenvuoto tai vuotoherkkiä, historian ohimenevä aivoverenkiertohäiriö tai aivohalvaus, jotka painavat alle 60 kg, tai samanaikainen käyttö lääkkeitä, jotka lisäävät verenvuotoriskiä (esim, varfariini, hepariini, fibrinolyyttejä, krooninen tulehduskipulääkkeiden käyttöön). Prasugreelilla ei suositella potilaille 75-vuotiaille tai vanhemmille, lukuun ottamatta korkean riskin tilanteissa (diabetes, aikaisempi sydäninfarkti). Älä aloita prasugreeli potilailla todennäköisesti toteuttaa kiireellisesti ohitusleikkausta, ja lopettaa vähintään 7 päivää ennen mitään leikkausta. Jos mahdollista, hallita verenvuoto keskeyttämättä Prasugreeli, kuten keskeytyksiin ensimmäisten viikkojen kuluttua sepelvaltimotautikohtauksen saattaa lisätä riskiä myöhemmin sydän- ja verisuonitapahtumien.

Käyttää Prasugreeli

Terapeuttinen luokka: aggregaation estäjät

Farmakologiset luokka: ADP: n aiheuttamaan Aggregation Inhibitor

Sydänkohtaus tai aivohalvaus voi esiintyä, kun verisuoneen sydämessä tai aivoissa on estetty veren hyytymistä. Prasugreeli vähentää riskiä, ​​että haitallinen veren hyytymistä muodostaa estämällä tiettyjen verisolujen paakkuuntumista tai tarttumasta toisiinsa. Prasugreeli voi myös lisätä mahdollisuus vakavia verenvuotoja joillakin ihmisillä.

Prasugreeli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Prasugreeliryhmässä seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio prasugreelin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksiin Prasugreelin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Prasugreeli

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Prasugreelin vanhuksilla. Koska Prasugreelin myrkyllisyys, käytä vanhuksilla 75-vuotiailla ja sitä vanhemmilla ei suositella.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät Prasugreeli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä Prasugreeli tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä Prasugreeli kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön Prasugreelin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava Prasugreeli täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Prasugreeli olisi mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa prasugreelin kanssa tai ilman ruokaa.

Annos Prasugreelin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta prasugreeli. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää Prasugreeli, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä tabletit alkuperäisessä pakkauksessa.

Oikea käyttö Prasugreelin

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Kerro kaikki lääkärit, hammaslääkärit ja sairaanhoitajat, että käytät prasugreeli. Prasugreeli saattaa lisätä vakavan verenvuodon vaaraa leikkauksen aikana tai jonkin hammashoitoon. Hoito voidaan joutua lopettamaan noin 7 päivää ennen käyttöä tai hammaslääkärin menettelyä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita: muutos mielentilan, tumma tai verinen virtsa, puheen tuottamisen vaikeudet, kuume, vaalean ihonvärin, pienet punaiset pisteet iholla, kouristukset, heikotus, keltainen silmien tai ihon . Nämä voivat olla oireita vakava tila, jota kutsutaan tromboottinen trombosytopeeninen purppura (TTP).

Prasugreeli voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, mukaan lukien angioedeema. Angioedeema voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rintakipua, ihottuma, kutina, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun tai ongelmia nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, kun käytät lääkettä.

Älä lopeta prasugreeli ilman lääkärin kanssa ensin. Muuten voi lisätä riskiä hyytymistä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen prasugreeli

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Prasugreeli Side Effects

prasugreeli

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Sepelvaltimotautikohtaus Plavix klopidogreeli Lovenox, enoksapariinia, Brilinta, Effient, tikagrelori, Integrilinin tirofibaanin Aggrastat, eptifibatidi