premariini: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Premarin?

Premarin hoidetaan oireita vaihdevuodet kuten kuumia aaltoja, ja emättimen kuivuus, polttaminen ja ärsytys. Muita käyttötapoja ovat osteoporoosin ehkäisyssä postmenopausaalisilla naisilla, ja korvaaminen estrogeenin naisilla munasarjojen toimintahäiriö tai muita ehtoja, jotka aiheuttavat puutetta luonnon estrogeenia elimistössä.

Premarin käytetään toisinaan osana syövän hoitoon naisilla ja miehillä.

Sinun ei tule käyttää Premarin, jos jokin seuraavista ehdoista: verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, maksasairaus, epänormaalit emätin verenvuotoa, historia allerginen reaktio estrogeenit, hormoni liittyvät syövän, kuten rinta- tai kohtusyöpä, tai historia sydänkohtaus, aivohalvaus tai veren hyytymistä.

Tärkeää tietoa

Älä käytä jos olet raskaana.

Premarin saattaa lisätä riskiä sairastua ehdon, joka voi johtaa kohdun syöpään. Soita lääkäriltä kerralla, jos sinulla mitään epätavallista verenvuotoa emättimestä, kun lääkkeen käyttämisen.

On säännöllinen fyysinen tentit ja itse tutkia rintasi kokkareita kuukausittain käyttäessäsi Premarin.

Premarin ei tulisi käyttää estää sydänsairauksia, aivohalvaus, tai dementia, koska tämä lääke saattaa jopa lisätä riskiä kehittää näitä ehtoja. Pitkäaikainen käyttö saattaa myös lisätä riskiä sairastua rintasyöpään tai veren hyytymistä.

Ennen lääkkeen

Sinun ei tule käyttää Premarin jos olet

historia sydänkohtaus, aivohalvaus tai veritulppa (etenkin keuhkojen tai alavartalolle)

epänormaali verenvuoto emättimestä, jota ei ole tarkistanut lääkäri

tahansa rinta-, kohtu-, tai hormoniriippuvaisen syövän.

maksasairaus

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö

jos olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi; tai

jos olet joskus saanut allergisen reaktion estrogeenit.

Premarin ei estä sydänsairauksia, sydänkohtaus, aivohalvaus, rintasyöpä, tai dementia, ja saattaa jopa lisätä riskiä kehittää näitä ehtoja. Pitkäaikainen käyttö saattaa myös lisätä riskiä sairastua rintasyöpään tai veren hyytymistä. Keskustele lääkärin kanssa yksittäisten riskien.

Varmistaaksesi Premarin on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

epätavallinen emätinverenvuoto

sydänsairaus

astma

epilepsia tai muu kouristuskohtauksia

maksa- tai munuaissairaus

perinnöllinen angioedeema

endometrioosi

kilpirauhasen

lupus

Miten minun pitäisi ottaa Premarin?

korkea veren kalsiumpitoisuuden (hyperkalsemia)

migreeni

sappirakon sairaus; tai

riskitekijöitä sepelvaltimotaudin (kuten diabetes, tupakointi, ylipaino, joilla on korkea verenpaine tai korkea kolesteroli, joiden suvussa sepelvaltimotauti, joka yli 40, tai jos sinulla on ollut kohdunpoisto).

Älä käytä Premarin, jos olet raskaana. Käyttää tehokasta ehkäisyä, ja kerro heti lääkärille, jos tulet raskaaksi käytät tätä lääkettä.

Konjugoidut estrogeenit voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Tämä lääke voi myös hidastaa rintamaidon tuotantoa. Älä käytä Premarin, jos imetät lasta.

Toteutettava Premarin täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Premarin saattaa lisätä riskiä sairastua ehdon, joka voi johtaa kohdun syöpään. Lääkäri voi määrätä keltarauhashormonia ottaa kun käytät Premarin, auttaa alentamaan tätä riskiä. Ilmoita kaikista epätavallisista verenvuoto emättimestä heti.

Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Premarin joskus otetaan päivittäin. Tietyin edellytyksin, lääkettä annetaan sykli, kuten 3 viikon jälkeen 1 viikon pois. Noudata lääkärin ohjeita.

Jos näet mitä näyttää osan Premarin tabletin ulosteessa, keskustele lääkärin kanssa.

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisesti (joka 3. 6 kk), onko sinun pitäisi jatkaa tätä hoitoa. Self-tutkia rintasi kokkareita kuukausittain, ja säännöllisesti mammografiassa.

Jos tarvitset leikkausta tai lääketieteellisten kokeiden tai jos tulee olemaan vuodelepo, saatat joutua lopettamaan Premarin lyhyeksi aikaa. Jokainen lääkäri tai kirurgi, joka käsittelee voit pitäisi tietää, että käytät Premarin.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Säilytä Premarin huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Ota lääkepakkaus tiiviisti suljettuna.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Mitä pitäisi välttää ottaen Premarin?

 Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, tai emättimen verenvuotoa.

Älä tupakoi, kun käytät tätä lääkitystä. Tupakointi voi lisätä riskiä veritulppa, aivohalvaus tai sydänkohtaus aiheuttama konjugoidut estrogeenit.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Premarin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Premarin sivuvaikutuksia

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin heti, jos olet

epänormaali verenvuoto emättimestä

kyhmyn rintojen

sekavuus, muisti- ja keskittyminen

sydänkohtauksen oireita – rintakipu tai painetta, kipu leviää leuan tai lapa, pahoinvointi, hikoilu

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

merkkejä aivohalvaus – äkillinen tunnottomuus tai heikkous (erityisesti toisella puolella kehoa), äkillinen voimakas päänsärky, epäselvä puhe, ongelmia näkö tai tasapainossa

merkkejä veritulppa keuhkoissa – rintakipu, äkillinen yskä, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, yskä jopa verta; tai

merkkejä veritulppa jalassa – kipu, turvotus, kuumotus, punoitus yhdessä tai molemmissa jaloissa.

Yhteinen Premarin haittavaikutuksia ovat

rintojen kipu tai arkuus

päänsärky

turvotusta käsissä tai jaloissa

emätin kutinaa tai vastuuvapauden, muutoksia kuukautiset, kevyt emättimestä tai tiputteluvuotoa

hiustenlähtö; tai

pahoinvointi, oksentelu, vatsan turvotus, vatsakrampit.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa konjugoitujen estrogeenien, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

10.01.2015-06-30, 08:10:05.

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Premarin?

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria 10+ vuotta hallitus hyväksyi 2003

Premarin (konjugoituja estrogeenejä)

Atrofinen Vaginitis estradioli ajankohtainen, Estrace, Vagifem, Prempro, Estrace Emättimen Cream

Epänormaali kohtuverenvuoto Mirena, Megace, Depo-Provera, megestroli medroksiprogesteroni, Provera

Menopaussioireita estradioli, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara, Vivelle-Dot

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia