prezcobix

Terapeuttinen luokka: retroviruslääkkeitä

Käyttää Prezcobix

Farmakologiset Luokka: proteaasinestäjät

Darunaviiri ja kobisistaatti yhdistelmä ei paranna tai estää HIV- ja AIDS. Se auttaa pitämään HIV lisääntymistä ja näyttää hidastavan tuhoaminen immuunijärjestelmää. Tämä voi auttaa viive ongelmia, jotka liittyvät yleensä AIDS tai HIV sairauden esiintymisen. Tämä lääke ei pidä sinua leviämästä HIV muihin ihmisiin. Ihmiset, jotka saavat tätä lääkettä voi edelleen olla muita ongelmia liittyy yleensä AIDS tai HIV-taudista.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille darunaviirin ja kobisistaatti yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä atatsanaviirin ja kobisistaatti yhdistelmä vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä maksasairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta potilailla, jotka saivat tätä lääkettä.

Ennen Prezcobix

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Lukea sen uudelleen joka kerta kun täyttöpakkaus reseptiä, jos on uutta tietoa. Sinun pitäisi puhua lääkärille, jos sinulla on kysymyksiä.

Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Kun tarjonta tätä lääkettä on vähissä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin etuajassa. Älä anna itsesi loppuu tätä lääkettä.

Jos käytät myös didanosiini (Videx®), ota se 1 tunti ennen tai 2 tuntia sen jälkeen kun Prezcobix ™.

Darunaviiri ja kobisistaatti sisältää kiinteän määrän lääkettä kutakin tablettia kohti.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos annos jää yli 12 tuntia, jätä annos väliin ja ota seuraava annos normaaliin aikaan.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö Prezcobix

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisinä viikkoina, että otat tätä lääkettä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistamaan ei-toivottuja vaikutuksia.

Tätä lääkettä ei saa käyttää yhdessä alfutsosiinin (Uroxatral®), sisapridi (Propulsid®), kolkisiini (Colcrys®), dronedaroni (Multaq®), lovastatiini (MEVACOR®), lurasidone (Latuda®), midatsolaami (Versed®), pimotsidi (Orap®), ranolatsiini (Ranexa®), rifampisiinin (Rifadin®, Rimactane®), sildenafiili (Revatio®), simvastatiini (ZOCOR®), mäkikuisma, triatsolaami (Halcion®), tai torajyvä lääkkeet (kuten dihydroergotamiini , ergotamiini, metyyliergonoviini, Cafergot®, Ergomar®, Wigraine®).

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista, kun lääkkeen käyttämisen: vaikeaa ihottumaa, rakkuloita, kuorinta, tai löysää ihoa, vilunväristykset, yskä, ripuli, kutina, nivel- tai lihaskipu, punainen ihovaurioita, usein violetti keskus, ihottuma, kurkkukipu, haavaumat, haavat tai valkoiset täplät suussa tai huulilla, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä lääke voi lisätä verensokeria. Tarkista lääkäriltä, ​​jos huomaat muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testejä.

Tämä lääke voi aiheuttaa voit olla liikaa rasvaa. Kerro lääkärille, jos huomaat muutoksia kehossasi, kuten lisääntynyt määrä rasvan yläselän ja niska, tai rinnan ympärille ja vatsan alueella. Saatat myös rasvan vähenemistä jaloista, käsivarsista ja kasvojen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Prezcobix

Immuunijärjestelmä voi vahvistua, kun aloitat HIV-lääkkeiden kanssa. Kerro lääkärille heti, jos huomaat muutoksia terveydentilassasi. Joskus immuunijärjestelmä alkaa torjumaan infektioita, joita oli piilotettu elimistössä, kuten keuhkokuume, herpes, tai tuberkuloosi. Autoimmuunisairaudet (kuten Gravesin tauti, polymyosiitti, ja Guillain-Barrén oireyhtymä) voi myös esiintyä.

Tämä lääke ei pienentää riskiä lähettämällä HIV tartunnan seksuaalisen kanssakäymisen tai saastuneesta verestä. Varmista, että ymmärrät ja käytännössä turvaseksiä, vaikka kumppanisi on myös HIV. Vältä jakaminen neuloja kenenkään kanssa.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai käsikauppalääkkeitä (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Prezcobix Side Effects

Prezcobix (kobisistaatti / darunaviirille)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

HIV-infektio Truvada, Atripla, Stribild Vireadia, Norvir, Complera PREZISTAa, lamivudiini, Isentress, abakaviiri, tenofoviiri, Kaletra, raltegraviiri, Epivir, ritonaviiri, Epzicom, Sustiva, efavirentsi, Viramune, Reyataz, darunaviiri, atatsanaviiri, emtrisitabiini, nevirapiini, Ziagenia