suunielun syövän hoidossa (pdqто): [] -käsittelyä vaihtoehto yleiskuva

On olemassa erilaisia ​​hoito potilailla, joilla nielusta syöpä.

Epidemiolog; Ikävakioitu ilmaantuvuus karsinoidikasvaimissa maailmanlaajuisesti on noin 2 per 100000 henkilöä. [1,2] Keskimääräinen ikä diagnoosin on 61,4 vuotta. [3] Karsinoidikasvaimet edustavat noin 0,5% kaikista vasta diagnosoitu pahanlaatuinen kasvain. [2,3; Anatom; Karsinoidikasvaimissa ovat harvinaisia, hitaasti kasvavia kasvaimia, jotka ovat peräisin soluissa hajanainen hermosto-. Niitä esiintyy yleisimmin kudoksissa peräisin alkion suolesta. Foregut kasvaimia, jotka muodostavat jopa 25%: ssa tapauksista, syntyy …

Potilaat, joilla nielusta syöpä olisi niiden käsittely suunnittelemat tiimi lääkäreitä, joilla on asiantuntemusta hoidettaessa pään ja kaulan alueen syöpä.

Potilaan hoito tulee valvoo lääketieteellinen onkologi, lääkäri, joka on erikoistunut kohdella ihmisiä, joilla on syöpä. Koska nielu auttaa hengitystä, syöminen, ja puhuminen, potilaat saattavat tarvita erityistä apua sopeutumisessa sivuvaikutuksia syövän ja sen hoidosta. Lääketieteellinen onkologi voi antaa potilaalle muiden terveydenhuollon ammattilaisten erityistä koulutusta hoitoon potilailla, joilla on pään ja kaulan alueen syöpä. Näitä voivat olla esimerkiksi seuraavat asiantuntijat

Kolmenlaisia ​​tavanomaista hoitoa käytetään

Hoitovaihtoehtoja riippuu siitä, miten hoito vaikuttaa potilaan kykyä puhua ja niellä.

Leikkaus

Leikkaus (poistamalla syövän operaatioon) on yleinen hoito kaikissa suun ja nielun syöpä. Lääkäri voi poistaa syöpä ja osa tervettä kudosta ympärillä syöpä. Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä, kun leikkaus, jotkut potilaat voidaan antaa kemoterapiaa tai sädehoitoa leikkauksen jälkeen tappaa kaikki syöpäsolut, jotka ovat jäljellä. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvanttihoito.

Säteilyhoito

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.