syöttösolujen estäjiä allergiaoireita

allergiat Trends

Kromolyyninatrium (Nasalcrom, Crolom), masto solu estäjä, käytetään estämään allergisia oireita kuten nuha tai silmien kutina. Kromolyyninatrium on aloitettava 1-2 viikkoa ennen siitepölykauden ja jatkoi päivittäin estää vuodenaikojen allergiaoireita. Vaste ei ole yhtä vahva kuin kortikosteroidi nenäsuihkeet.

On kevät-aika uudelleen ja ympäri maata, allergikoille ovat niiskutuksen, aivastelu, ja yleensä kärsivät liian monet kevään allergioita. Tänä vuonna Michael W. Smith, MD, ylilääkäri toimittaja, istahti kansallisesti arvostettu allergist Jordan S. Josephson, MD, saada viimeisimmät uutiset syitä, hoitoja, ja kotiin korjaustoimenpiteitä varten allergisia reaktioita. Josephson laatija äskettäin julkaistuun Sinus Relief Now: Uraauurtava 5-Step Program sivuonteloiden, Allergia, ja astma …

 alkaen

LÄHDE

Mast Cell INHIBIITTOREIDEN Allergia Oireet.

; ow syöttösolujen inhibiittorit toimivat: Nämä lääkkeet estävät histamiinin ja muiden kemikaalien, jotka aiheuttavat allergiaoireita syöttösoluista, kun ihminen joutuu kosketuksiin allergeenin kuten siitepölyä; ; ho ei pitäisi käyttää näitä lääkkeitä: Henkilöt, jotka ovat allergisia jollekin komponenttien nenäsumute tai silmätippoja ei tule käyttää syöttösolujen inhibiittorit; Käyttö: Usein annostus on tarpeen, koska vaikutus kestää vain korkeintaan 8 tuntia. Syöttösolujen inhibiittorit ovat saatavilla nenän sumutetta estää nenän vuotaminen tai silmätipat kutina; Huumeiden tai ruoan kanssa: Koska näillä lääkkeillä on vähän tai ei lainkaan vaikutusta alueiden ulkopuolelle sovellettu, ne eivät todennäköisesti yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden; Sivuvaikutus; Piilolinssit ei saa käyttää, jos käytetään silmätippoja. Silmätipat voivat aiheuttaa pistely, polttava, punoitus, ja mahdollisesti voimakasta turvotusta silmissä. Nenän tukkoisuus, aivastelu, kutina, nenäverenvuoto, ja polttaminen on raportoitu käytön kromolyyninatrium nenäsuihkeet.