takaraivo hermoärsytykseen: tehokas migreenin hoito?

Takaraivo hermoärsytykseen on menettely, joka voisi olla hyödyllistä kroonisten ja kova päänsärky häiriöt, jotka eivät riittävästi vastaa enemmän tavanomainen hoito, mukaan lukien krooninen migreenin. Vaikka takaraivo hermoärsytykseen käytettiin ensimmäisen päänsärkyä vuonna 1977, se on edelleen hoidon kehittämisessä.

Kirurgisia toimenpiteitä takaraivon hermoärsytykseen vaihtelevat. Yleensä pieni laite istutetaan juuressa kallo, lähellä takaraivon hermo.

Lääkäri yhdistää johtavat virtalähteeseen (pulssigeneraattori), joka lähettää sähköisiä impulsseja takaraivo hermo. Lääkäri implantit pulssi generaattori, usein alle solisluu (solisluu), mutta vatsan ja pakaran (pakaroiden) alueet ovat myös vaihtoehtoja.

Sen jälkeen takaraivo hermoärsytykseen, tarve kirurgisen tarkistaminen lanka sijoitus on yleistä. Infektio, kipua ja lihaskouristuksia myös riskejä.

Tutkimus osoittaa, että takaraivo hermoärsytykseen voi parantaa päänsärkyä joillekin ihmisille, jotka yrittävät hoitoa.

Kuitenkin tutkimukset takaraivo hermoärsytykseen toistaiseksi mukana vain pieni määrä osallistujia ja pitkän aikavälin tulokset ovat rajalliset.

Selvää? Vaikka on olemassa todisteita siitä, että takaraivo hermoärsytykseen voi olla tehokas kroonisen päänsärkyhäiriöt, lisää tutkimuksia tarvitaan ennen kuin lähestymistapaa voidaan pitää rutiinia päänsärky hoitoa.

Kanssa

käydä lääkärin