tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko (MMR) rokotteen

Tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko (MMR) -rokote suositellaan kaikille lapsille. Se suojaa kolme potentiaalisesti vakavia sairauksia. Se on kaksiosainen rokotuksia, ja useimmissa valtioissa, sinun täytyy todistaa lapsesi saanut sitä ennen kuin he voivat tulla koulun. Jos olet aikuinen, joka ei ole ollut rokotuksia tai sairauksia, ehkä MMR laukaus, too.

Tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko ovat virustaudit. Kaikki voivat olla erittäin vakavia.

Tuhkarokko alkaa kuume, yskä, nuha, sidekalvotulehdus (pinkeye), ja punainen, paikantaa ihottuma, joka alkaa kasvojen ja leviää muualle elimistöön. Jos virus tartuttaa keuhkoihin, se voi aiheuttaa keuhkokuumetta. Tuhkarokko vanhemmilla lapsilla voi johtaa aivotulehdus, nimeltään aivotulehdus, joka voi aiheuttaa kouristuksia ja aivovaurioita.

Sikotauti-virus aiheuttaa yleensä turvotusta rauhaset juuri korvien alapuolelle, joka havaitaan maaorava posket. Ennen kuin rokote, sikotauti oli yleisin syy molempien aivokalvontulehduksen (limakalvon tulehdus aivojen ja selkäytimen) ja hankittu kuurous Yhdysvalloissa Miehillä sikotauti voi tartuttaa kivekset, mikä voi aiheuttaa hedelmättömyyttä.

Vihurirokko tunnetaan myös vihurirokko. Se voi aiheuttaa lievää ihottumaa kasvoissa, turvotus rauhaset korvien taakse, ja joissakin tapauksissa, turvotusta pienten nivelten ja matala kuume. Useimmat lapset toipua nopeasti ilman pysyviä vaikutuksia. Mutta jos raskaana oleva nainen saa vihurirokko, se voi olla tuhoisaa. Jos hän tartunnan ensimmäisen raskauskolmanneksen, siellä ainakin 20% mahdollisuus lapsensa on epämuodostuman kuten sokeus, kuurous, sydänvika, tai kehitysvammaisuus.

MMR on kaksi-shot sarjaa rokotteita annetaan tavallisesti lapsuudessa. Lapsen tulee saada ensimmäinen laukaus, kun hän on välillä 12-15 kuukautta, ja toinen, kun hän on 4-6-vuotiaita.

Jos et ole varma, jos olet ollut sairauksia tai rokotteiden (ennen 1971 se annettiin kolmessa erillisessä laukausta), voit saada tuhkarokko aikuisena. Keskustele lääkärisi kanssa, jos

Sinun ei pitäisi olla ammuttu jos