valmistautuu varaamiseksi

Olet todennäköisesti aloittaa näkemästä perhelääkäri tai yleislääkäri. Kuitenkin joissakin tapauksissa, kun soitat asettanut tapaamisen, sinulla voi kutsua välittömästi asiantuntija, kuten lääkäri koulutettu aivojen ja hermoston ehdot (neurologi) tai neurologi koulutettu epilepsia (epileptologist).

Koska nimitykset voi olla lyhyt, ja koska siellä on usein paljon puhua, se on hyvä idea olla hyvin valmistautunut varaamiseksi. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiina nimittämistä, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Pidä yksityiskohtainen takavarikon kalenteri. Aina takavarikon käy, kirjoita aika, tyyppi takavarikko koit ja kuinka kauan se kesti. Myös muistiin kaikista sellaisista seikoista, kuten jääneiden lääkitys, valvominen, lisääntynyt stressi, kuukautiset tai muita tapahtumia, jotka saattavat laukaista takavarikointi toimintaa.

Pyrittävä saamaan ihmisiltä, ​​jotka saattavat tarkkailla kohtauksia, kuten perheen, ystävien ja työtovereiden, jotta voidaan tallentaa tietoa et voi tietää.

Ota perheenjäsen tai ystävä pitkin. Joskus voi olla vaikea muistaa kaikki tiedot sinulle aikana nimityksen. Joku, joka liittyy muistat jotain, olet jäänyt tai unohtunut.

Mitä voit tehdä

Lisäksi, koska et voi olla tietoinen kaikesta, mikä tapahtuu, kun sinulla on kohtaus, lääkäri voi haluta esittää kysymyksiä joku on nähnyt niitä.

Mitä odottaa lääkäriltä

Valmistelee lista kysymyksiä auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta lääkärisi kanssa. Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä asia aika loppuu. Epilepsia, jotkut peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä aikana nimitetty milloin tahansa, joita et ymmärrä jotain.

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä

Tietyt olosuhteet ja toiminta voi laukaista kouristuksia, joten se voi olla hyödyllistä

Mitä voit tehdä sillä välin

Lisäksi se on tärkeää aloittaa pitämään kirjaa teidän kohtauksia ennen kuin käydä lääkärin.

käydä lääkärin