valmistelee varaamiseksi – kolmiliuskaläpän pulauttelu

Jos sinulla ei ole mitään merkkejä tai oireita sydämen ongelmia, lääkäri voi epäillä ongelma vain, jos hän tekee testin, kuten sydämen ultraäänitutkimuksessa, toisen sydänsairaus. Jos lääkäri epäilee ongelma, lääkäri todennäköisesti kirjoittaa lähetteen lääkärille, joka on erikoistunut hoitoon sydänsairauksia (kardiologi) diagnosoida ehdon.

Mitä voit tehdä

Mitä odottaa lääkäriltä

Se on hyvä idea saapua hyvin valmistautunut varaamiseksi. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiiksi, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä voi auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Sillä kolmiliuskaläpän regurgitaatio, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

News, yhteydet ja keskustelut terveydelle

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä aikana nimitetty milloin tahansa, joita et ymmärrä jotain.

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi kaikki kohdat haluat viettää enemmän aikaa. Lääkäri voi pyytää

Plaid (& undefinedundefinedcommat; bob270) lähetetty Heart & Blood Health ti, 21 kesäkuu 10:24 View

JudyHooper (& undefinedundefinedcommat; judyhooper) lähetetty Heart & Blood Health ke, 22 kesäkuu 17:15 View

bibi12 (& undefinedundefinedcommat; bibi12) lähetetty Heart & Blood Health Fri, 17 kesäkuu 16:00 View