verkossa masennus resursseja

masennus Trends

Siellä on runsaasti tietoa masennuksen Internetissä. Täällä, lääkärit valinnut hienoin ammattilainen organisaatiot, jotka voivat auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin elävien masennus ja muut mielenterveyden edellytykset.

Masennus aiheuttaa monia vaaroja, rasittamatta ihmisiä toivottomuuden ja nostamalla niiden riski itsemurhaan. Mutta yrittää tukahduttamaan kipua, jotkut puolestaan ​​alkoholin, huumeiden ja muiden haitallisten käyttäytymismalleja, jotka vaarantavat niitä entisestään, psykologit sanovat; “On olemassa vahvaa suhdetta masennukseen ja riskikäyttäytymistä”, kertoo Pamela Cantor, FT, psykologi ja luennoitsijana Harvard Medical School; “Liiallinen juominen, huumeiden väärinkäyttö, suojaamatonta seksiä, ja leikkaus ovat kaikki itsetuhoinen käyttäytymismalleja, jotka …

Akatemian Lasten ja nuorten psykiatrian (AACAP) on ammatillinen lääketieteellinen organisaatio lasten ja nuorten psykiatrit. Osa Akatemian tehtävänä on tarjota asianajo mielenterveystyön tarpeisiin lasten, nuorten ja heidän perheidensä. AACAP sivusto sisältää tietoa ja resursseja potilaille ja heidän vanhempansa, jossa on linkki löytää lähellä psykiatri lapsille ja nuorille.

Psychiatric Association

Psykiatrinen yhdistys on organisaatio psykiatrit jotka yhdistävät takaamaan myötätuntoista hoitoa ja tehokasta hoitoa kaikille ihmisille käyttäytymisen ja mielenterveyden häiriöt, päihdeongelmista, ja kehitysvammaisuus. Linkit tämän sivuston antaa sinulle lisätietoja yhteistä mielenterveysongelmat, lääkitys vaihtoehtoja, ja ehkäisy vaiheet.

Psychological Association

Psychological Association (APA) on suurin yhdistys psykologien maailmassa. APA: n sivusto on täynnä uusinta tietoa aiheet vaihtelevat riippuvuus, ADHD, ikääntyminen, ja Alzheimerin kiusaamiseen, syömishäiriöt, seksuaalinen hyväksikäyttö, ja itsemurha.

Society for Adolescent Psychiatry

Society for nuorisopsykiatrian keskitytään niihin kysymyksiin, jotka tapahtuvat murrosiässä, kuten mielisairaus, rikollinen käyttäytyminen ja seksuaalinen hyväksikäyttö. Web-sivustosta, voit käyttää kirjan arvostelut liittyvät nuorisopsykiatrian artikkeleista ammattilainen ASAP jäsenten sekä Annals of Adolescent Psychiatry lehdessä.

Society for Clinical Psychopharmacology

Society for Clinical Psychopharmacology (ASCP) on kansallinen organisaatio psykiatrit ja muiden lääkäreiden, tutkijoiden ja sairaanhoitajien, jotka ovat omistautuneet tietoa ja asiantuntemusta Psychopharmacology. Sivusto sisältää linkin löytää paikallisen asiantuntijan psychopharmacologist poikki kaupungeissa Yhdysvalloissa.

Aivot & Behavior Research Foundation

Brain & Behavior Research Foundation, joka palkintoja National Alliance for Research skitsofreniaa ja depressiota (NARSAD) avustus tukee tutkimusta masennus ja muut mielenterveyden ongelmat. Foundations verkkosivuilla on runsaasti tietoa masennuksen, ahdistuksen, OCD, ja skitsofrenia, uusimman tutkimuksen, artikkeleita ja tietoa vasta diagnosoitu.

Korean uusi email sarja diagnosoimiseksi, hoitamiseksi ja elävät humalahakuisen syömishäiriö