virstanpylväät 8-vuotiaiden – aihe yleiskatsaus

Lapset etenee yleensä luonnollinen, ennustettavissa järjestyksessä yhdestä kehityshäiriöitä virstanpylväs seuraavaan. Mutta jokainen lapsi kasvaa ja saa taitoja omalla tahtiin. Jotkut lapset voidaan edistää yhdelle alueelle, kuten kieli, mutta takana toisessa, kuten aisteihin ja moottori kehitystä.

Tärkeätä; On mahdollista, että pääluokkaan Raportin tyrosiinihydroksylaasigeenin puute ei ole nimi odotitte. Tarkista synonyymit listaus löytää vaihtoehtoinen nimi (t) ja häiriö osa-alue (t), jota tässä raportissa.

Useimmat lapset iän 8

Useimmat lapset iän 8

Useimmat lapset iän 8

Useimmat lapset iän 8

Useimmat lapset iän 8

Kasvavan noin 2,5. (6 cm) ja saada noin 7 lb (3 kg) vuodessa; Voi olla kädet ja jalat, jotka tuntuvat liian pitkä kehoaan; Menettää noin neljä maitohampaat vuosittain, jotka korvataan pysyvät hampaat.

Osaavat laskea mukaan 2s (2, 4, 6, 8, ja niin edelleen) ja 5s (5, 10, 15, 20, ja niin edelleen); Tiedä mitä viikonpäivä on. He eivät yleensä tiedä koko päivämäärä ja vuosi; Voi lukea yksinkertaisia ​​lauseita; Täydellinen yksinkertainen yhden numeron ja vähennyslaskua ongelmat (kuten 1 + 8, 7 + 5, 6 – 2, 4 – 3.); Voi kertoa eroa oikean ja vasemman; On musta ja valkoinen perspektiivi paljon aikaa. Asiat ovat joko suuria tai kauheaa, ruma tai kaunis, oikein tai väärin. Ne keskittyvät yhteen piirre tai idea kerrallaan, mikä vaikeuttaa heidän ymmärtää monimutkaisia ​​kysymyksiä.

Nauttia on noin ystävilleen. Mielipiteitä heidän ystävänsä tulevat yhä tärkeämmiksi. Ja ryhmäpaine voi tulla ongelma; Gain turvallisuuden tunteen niiden osallistumisen säännöllistä ryhmätoimintaa, kuten 4-H tai Scouts; Todennäköisemmin noudattaa sääntöjä ne auttavat luomaan; Ovatko nopeasti muuttuvassa tunteita. Raivokohtauksia ovat yleisiä. Monet lapset ovat kriittisiä toisten, etenkin heidän vanhempansa. Ne voivat tuntua dramaattisia ja joskus töykeä; Ovat kärsimättömiä. He pitävät välittömän tyydytyksen ja vaikea odottaa mitä he haluavat; Ovat kiinnostuneita rahaa. Jotkut lapset voivat tulla pakkomielle säästää ja suunnitelmat noin ansaita ja rahaa.

Onko hyvin kehittynyt puheen ja käyttää oikeaa kielioppia suurimman osan ajasta; Kiinnostuu kirjojen lukemisen. Joillekin lapsille, se on suosikki toimintaa; On vielä kesken kieliasun niiden kirjallinen työ. Tämä näkökohta kielen kehitys ei ole yhtä kehittynyttä kuin suun puhetta.

Sitoa kengännauhat; Piirrä timantti muoto; Piirrä henkilö 16 ominaisuuksia; Yhä taitava harrastukset, urheilu-, ja aktiivinen pelata.