voittaa turhautumista ja vihaa – aihe yleiskatsaus

Jos kamppailevat turhautumista ja vihaa liittyvät trauma tai tappio, voit yrittää piilottaa tunteita siinä toivossa, että ne menevät pois. Valitettavasti voimakas tunteita on tunnustettava ja käsiteltävä nokkeluus; ne eivät vain mene pois omasta.

Kun Joe [Greco, ohjaaja] toi käsikirjoituksen minulle Olin juuri irronnut voittaa Emmy The Sopranos. Olin nimenomaan etsivät osa, joka olisi 360 merkin pelasin The Sopranos. Valitsin pelata tätä osaa itsekkäistä syistä: olla rakastava, huolehtiva aviomies kuka uhri tämän sairauden; Marcia Gay [Harden] on vanha ystävä, ja Joe halusi Marcia pelata Mary, joten kun olen vakuuttunut Marcia tehdä sitä, valmisteilla menimme paikkaan nimeltä Fountain House, …

Turhautumista ja vihaa vaikuttavat ihmisiin henkisesti ja fyysisesti. Voit treenata näitä tunteita puhumalla jonkun tai liikunnan avulla (kuten juoksu, siivous talon tai lävistys tyyny). Työskentely ulos turhautumista ja vihaa fyysisellä tavalla auttaa lievittämään lihasjännitystä ja voi vähentää levottomuutta ja ärsytystä.

Ratkaisematon turhautumista ja vihaa voi kasvaa, kunnes et pysty käsittelemään niitä. Sen jälkeen voit huutaa, huutaa, tai osuma joku tai jotain. Ilmaisemattoman turhautumista ja vihaa voi myös aiheuttaa muita ongelmia, kuten fyysinen sairaus tai masennus.

Ensimmäinen askel voittamisessa turhautumista ja vihaa on tunnustaa, että olet tunne näitä tunteita. Monet ihmiset opetettiin lapsina ole ilmaista turhautumista ja vihaa. Jos tunne pullotettu sisällä ja ole varma, mitä tehdä asialle, kokeile

Jos ongelmat jatkuvat voittaa oman turhautumista ja vihaa, tai jos olet ollut ongelmia viha aiemmin, puhua huolistanne joku tuttusi, kuten clergyperson tai terveydenhuollon ammattilainen. Et voi päättää liittyä tukiryhmä tai hakeutua.

Juttelee joku tuttusi. Talking voi auttaa entistä selvillä siitä, mitä on tunne; Talking ääneen itse. Voit jopa käyttää tallentimen ja toistaa mitä olet tallentanut. Tämä auttaa voit kuunnella ilmaista tunteita ikään kuin olit kuuntelemassa joku muu; Kirjoittaminen tunteistasi. Saattaa olla hyödyllistä tehdä lista kaikesta, joka kiusaa sinua. Voit sitten päättää, mitkä kohteet voit muuttaa ja kirjoittaa, miten voit muuttaa niitä; Tunnustavat asioita, joita ei voi muuttaa. Saattaa olla asioita, joita voit tehdä mitään. Yksinkertaisesti kirjoittaa ne on usein hyödyllistä. Muistuttaa itse, että jotkin asiat ovat kuin oman valvonnan auttaa myös. Irtipäästäminen toiveen, että voit muuttaa niitä voi olla vaikea tehdä. Voit tarvittaessa palauttaa mieleesi päivittäin tai useita kertoja koko päivän, että nämä asiat eivät kuulu sinun hallinnassasi; Muutosten tekeminen auttaa vähentämään vihaa ja turhautumista. Esimerkiksi jos lapsesi televisio-ohjelmia vaivaan, siirrä televisio osaksi huone, jossa voit sulkea oven. Tai voit käyttää korvatulppia jos ääniä, kuten television tai radion, näyttävät kovempaa kuin tavallisesti.