Voittaminen esteitä käyttää

Me kaikki tiedämme, että liikunta on hyväksi fyysiselle terveydelle, mutta tiesitkö, että se voi olla huomattava vaikutus oman mielenterveyden, too?

Tohtori Clare Stevinson on lehtori liikunta psykologian Loughborough yliopistossa. Hän selittää tiede miksi liikunta on hyväksi aivot sekä kehomme.

Psykologinen edut säännöllisen liikunnan on hyvin dokumentoitu “, selittää Clare.” Kun mieliala tilaan tutkitaan ennen ja jälkeen liikunnan, negatiivisia tunteita kuten masennusta, jännitys, sekavuus ja väsymys kaikki pudota ja siellä on piikki elinvoiman tai energian. Tämä on terve psyykkinen tila olla ja liikunta ei yleensä tuota että ihmiset.

Toinen, ehkä odottamaton, hyöty saamassa haasteeseen jotain Couch ja 5K tai Lujuus ja Flex, on lisääntynyt itseluottamus ja itsetunto. “Torjunta jotain ja menestymisen yksi verkkotunnus voi tuottaa todellista henkistä boost” Clare kertoo. “Tätä kutsutaan” hallintaa “. Sinä oppinut jotain et välttämättä usko sinun pystyä. Se antaa sinulle itseluottamusta, joka siirtää muihin elämän, ja eväitä oman itsetunto ja itse käsitykset, mikä on erittäin tärkeää oman mielenterveyden.

Minulla ei ole aikaa

Tietenkin, kaikesta huolimatta, se on usein aivomme sijaan kehomme, että olkaamme alas, kun se tulee aloittaa jotain Couch ja 5K tai Lujuus ja Flex.

Mutta mitä se on, joka estää teitä saamasta siellä ja ottaa mennä, se ei ehkä ole niin paljon este kuin luulet. Täällä, Clare puhuu läpi joitakin yleisimpiä syitä, miksi voimme välttää käyttämästä, ja antaa neuvoja siitä, miten niiden voittamiseksi.

Tämä on todellinen este, mutta se on kuin mitä haluat tehdä – sinun täytyy priorisoida ja hallita aikataulun niin, että se sopii. Se on erittäin helppokäyttöinen aikaa tekosyynä, mutta sinun täytyy vain treenata tapoja kiertää sitä.

Väsymys on usein todellinen este. Saatat saada töistä kotiin lopussa päivän ja tuntuu kuluneet, mutta usein olet juuri kokeneet henkistä väsymystä. Jos et mene ulos ja liikunta, löydät olet invigorated ja se antaa sinulle koko joukon enemmän energiaa. Se on mukava paradoksi että liikunta lievittää että väsymys.

Keskeinen osa jotain Couch ja 5K ja Lujuus ja Flex oleskelee motivoitunut. Yksi erittäin tehokas tapa on tehdä itse vastuussa tekemällä suunnitelman ystävän tai perheenjäsenen, joten voit kannustaa toisiamme. Se tarkoittaa, että olet saanut jonkun raportoimaan, selittää miksi et nosta, tai joku voit jakaa motivaation puute kanssa.

Hyvä tekniikka ihmisiä, jotka haluavat harjoitella yksin on mitä asiantuntijat kutsuvat “itsesääntely”. Tätä varten voit aloittaa päiväkirjan tai blogi. On edessä tyhjällä sivulla, jos unohdat istunto voi olla voimakas kannustin jatkaa.

Olen liian väsynyt

Usein kun ihmiset sanovat “En pidä käyttää” mitä ne todella tarkoittavat on, ne eivät pitäneet urheilua koulussa – menee ulos murtomaahiihtoladuille tai jääkiekon. Myös ihmiset, jotka eivät ole käyttäneet useita vuosia – tai ehkä ei koskaan – ne eivät pidä itseään harjoitteluväline tai urheilullinen henkilö. Mutta hyvä uutinen on, että on olemassa niin monia tapoja olla aktiivinen, se on vain asia löytää jotain nauttia. Sekä lenkkeily, se voisi olla tennistä tai sulkapalloa, se saattaa olla vaellus, se voisi olla maastopyöräily, melonta, frisbee, aqua aerobic tai linkous. On niin monia urheilu saatavilla nyt.

Usein ihmiset eivät halua käyttää, koska he ajattelevat, että se on kovaa työtä, tai ne alkavat ja tuntuu se on liian kovaa, ja niin he luopuvat. Siellä Couch ja 5K ja Lujuus ja Flex suunnitelmat ovat ihanteellisia. Ne alkavat hitaasti ja rakentaa vähitellen.

Esimerkiksi, et voi alkaa kulua 5K ilman vähitellen rakentaa, ja siksi etenemistä elementti Couch ja 5K on niin tärkeää. Sinä parantaa vähitellen, kunnes voit mennä pidemmälle ja nopeammin, ja unohdat oli vaikeaa alussa.

Monet ihmiset taistelu huonolla säällä, jos he käyttävät ulkopuolella, koska he eivät pidä pimeässä tai kylmä. Henkilökohtaisesti rakastan käynnissä sateessa – se on todella mukava tunne. Kaikki eivät tykkää ajatuksesta, mutta olen löytänyt sade jäähdyttää sinua ja on yleensä vähemmän ihmisiä ympärillä. Olet menossa saada suihku lopussa se ja laittaa vaatteita pestä joka tapauksessa, joten se ei ole oikeastaan ​​väliä. Opi rakastamaan sään – se piristävä tuuli takanasi, ja se voi olla hauskaa roiskeita kautta veden kerääntyminen.

On etuja sen myös. Jos olet itsetietoinen, voit laittaa kerroksia vaatteita ja hattu, ja jos on ihmisiä ympärillä he eivät aio tunnustaa teille.

Minulla ei ole tahdonvoimaa

Se tapahtuu kaikille – kukaan purjeet kautta koskaan puuttuu istunnon. Se on normaalia. Asia ei anna tämä tarkoittaa paluuta liikunnan puute. Vain aloittaa uudelleen ja muistaa et alkaa takaisin samassa paikassa kuin ennen. Saatat joutua redo joitakin mitä olet jo tehnyt, mutta saat takaisin missä olit, ja nopeammin. Elin sopeutuu nopeasti – varsinkin jos se tekee jotain se tuttu.

15/09 /

15/09 /

Podcastit saada sinut käynnissä 5 km vuonna yhdeksän viikkoa

Selvittää, onko toiminnan tason tarvitsevat vauhtia

En pidä liikunta

Saat vinkkejä ja paikallista tietoa työpöydällä

Tarkista BMI ja saada räätälöityjä neuvoja

Selvitä, mitkä urheilua olet soveltuu parhaiten

Ota käynnissä seuraavalle tasolle uusia podcasteja Couch on 5K valmistuneet

Lujuus ja joustavuus podcast-sarjan ja saat ilmaisen personal trainer

Viisi yleisintä käynnissä vammoja, mitä tehdä, jos saat yhden, plus miten estää vahingon

Se on kovaa työtä

Sijainti

Sää on liian huono käyttämisen

Olen jäänyt istunnon. En koskaan saada takaisin raiteilleen

Päästä alkuun

Työkalut edistäminen

5K + käynnissä podcasteja varten C25K valmistuneiden

Lujuus ja Flex

Polvikipu ja muut käynnissä vammoja

Etsi Race

Palvelut lähelläsi