voittamiseksi vastusta injektioita

diabetes Trends

Pistäminen itse insuliinilla useita kertoja päivässä hallita diabetesta voi olla helpompaa kuin uskotkaan. Seuraa näitä asiantuntija ohjeita minimoida kipua ja rauhoittaa pelkoja.

Useimmat ihmiset ovat hermostunut, mutta pian, he voivat käsitellä sitä.

Ennakointia on paljon huonompi kuin todellinen injektioita “, kertoo Florence Brown, MD, johtaja diabetes ja raskaus ohjelman Joslin ja Beth Israel Diakonissalaitoksen Medical Center.” Kun ihmiset saavat läpi “este” ensimmäisen pistoksen, se on yleensä melko sileä purjehdus.

Myyttejä siitä mitä mukana voidaan tankkaus pelkosi. Joitakin yleisimpiä ovat: Ihmiset olettavat heidän täytyy pistää lääkitys lihakseen, joka vaatisi pitkä, paksu neula (sellainen, joka on joskus käytetty flunssa tai jäykkäkouristus laukaus). Toiset ajattelevat se on kuin IV ja ne täytyy löytää laskimoon. Jotkut pelkäävät, että insuliinia laukausta satuttaa enemmän kuin sormella tutkainta he ovat tehneet testata verensokeri. Mikään näistä ovat totta.

Todellisuudessa neulat ovat ohuita, ja pistät alueille, jotka ovat paljon vähemmän hermopäätteitä kuin käden ulottuvilla. “Lisäämällä neula tulee olemaan korkeintaan epämukavuutta, kuten hyttysen pistosta, mutta kukaan ei usko tätä, kunnes ne ottaa ensimmäinen injektio”, sanoo Suzanne Ghiloni, RN, CDE, joka on diabeteshoitaja kouluttaja at Joslin Diabetes keskus.

Helpottaa ahdistusta ja oppia oikea tekniikka, Brown ehdottaa rukoillettekin sertifioitu diabetes kouluttaja heti. Kysy lääkäriltä suositella joku, tai käydä diabeteseducator löytää yksi omalla alueella. Mahdollisuudet ovat tätä asiantuntija on teet ensimmäisen pistoksen heidän toimistossaan (joskus käyttäen suolaliuosta sijasta insuliini, käytäntö), jotta he voivat auttaa sinua oppimaan.

Jos iso neuloja älyttömästi sinut ulos, supistaa. Insuliini ruiskut ja kynä neuloja kooltaan ja paksuus (mittari), joten kysy lääkäriltäsi tai apteekista lyhin, ohuin yksi käytettävissä, sanoo Toby Smithson, RD, CDE, perustaja DiabetesEveryDay.

On myös tärkeää käyttää tuoreita neulaa joka kerta, kertoo Kellie Antinori-paaston, RN, CDE, joka on diabeteshoitajalle yliopiston Pittsburgh Medical Center-Shadyside Hospital. “Yksi käyttö dulls neula riittää aiheuttamaan epämukavuutta jos uudelleen”, hän sanoo.

Pohtia, sinun pitäisi valita ruiskua tai kynän? Jos olet huolestunut saada annos oikea, Brown suosittelee kynä. On helpompi soittaa annoksen kynä kuin se on nähdä merkintöjä ruiskuun. Smithson myös parempana kyniä, huomata, että he mukava tarttua ja että ne näyttävät vähemmän lääkinnällisen laitteen. “Se on aivan kuin tilalla kirjallisesti työkalu, joka tuntuu hieman normaalia kuin tilalla ruisku”, hän sanoo.