yleiskatsaus – lisämunuaisen syöpä

lisämunuaisten

lisämunuaisten

Kyydissä päällekkäin munuaiset, lisämunuaisten tuottamaan hormoneja, jotka auttavat säätelemään aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmä, verenpaine ja muita keskeisiä toimintoja. Vaikka pieni, nämä rauhaset sanella paljon siitä, mitä tapahtuu elimistössä.

Lisämunuaisen syöpä on harvinainen syöpä, joka alkaa pieni, kolmion rauhaset (lisämunuaisten) sijaitsee päälle munuaisia. Lisämunuaiset tuottavat hormoneja, jotka antavat ohjeita lähes kaikkia elinten ja kudosten elimistössä.

Lisämunuaisen syöpä, jota kutsutaan myös lisämunuaiskuoren syöpä, voi puhjeta missä iässä tahansa. Mutta se on todennäköisimmin vaikuttaa Alle 5 ja aikuiset heidän 40 ja 50s.

Lisämunuaisen syöpä on usein aggressiivinen. Kun löytyi varhain, on olemassa mahdollisuus katua. Mutta jos syöpä on levinnyt laajemmalle kuin lisämunuaisen, parannuskeino tulee vähemmän todennäköistä. Hoito voidaan viivyttää taudin etenemisen tai uusiutumisen.

Ei kaikki kasvaimet, jotka muodostavat lisämunuaiset ovat syöpä. Noncancerous (hyvänlaatuinen) lisämunuaiskasvain, kuten adenooma tai feokromosytooma, voi myös kehittyä lisämunuaisten.

Lisämunuaisen syöpä hoito